Welke klus kan Kireva
voor u doen?


Welke klus kan Kireva voor u doen?

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord is allround inzetbaar. Of u nu een zakelijke of een particuliere opdrachtgever bent, wij kunnen vrijwel elke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u uw zolder aftimmeren met praktische knieschotten of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bel Kireva en wij doen dit vakkundig en goed. Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan maken wij graag een aanbouw voor u. En is uw woning, bijkeuken of schuur aan een verbouwing toe? Ook daar draait Kireva Klus- en Verbouwbedrijf haar hand niet voor om.


Uw aanbouw door Kireva

Zit u verlegen om extra ruimte, bijvoorbeeld een bijkeuken, uitbouw, kantoor of slaapkamer? Soms is het verplaatsen van een wand genoeg om extra ruimte te creëren en soms is er meer nodig. Kireva Klus- en Verbouwbedrijf denkt graag met u mee en realiseert uw ruimtewens. Wanneer een aanbouw de beste optie is, gaan we vooraf met u in gesprek over het ontwerp en de indeling van de aanbouw. Wat is een handige plaats voor deuren en ramen en hoe kunt u de ruimte na realisatie praktisch inrichten? Wanneer u hier liever een bouwtechnisch tekenaar voor inhuurt, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij werken graag samen met mensen die passie hebben voor het bouwvak.

Aanbouwwerkzaamheden in het kort:

  • Extra ruimte creëren met een aanbouw: bijkeuken, uitbouw of (slaap)kamer
  • Van het verplaatsen van een wand tot een complete aanbouw
  • Isoleren van wanden, vloer en dak
  • Kozijnen bouwen en deuren afhangen
  • Vloer egaliseren
  • Vlizo- of vaste trap bouwen en plaatsen
  • Aanbrengen (kunststof) plafond en vensterbanken (www.Heering.eu)
  • Aanbrengen (kunststof) gevelbekleding (Keralit)
  • Overige werkzaamheden in of rond uw aanbouw

Geslaagd eindresultaat
Wanneer Kireva de aanbouw voor u realiseert, zetten wij graag de puntjes op de i. Voor meer wooncomfort kunnen wij de wanden, de vloer en het dak voor u isoleren. Ook stellen wij met plezier de kozijnen, hangen de deuren af en plaatsen nieuwe vensterbanken. Om vloerbedekking te kunnen leggen, egaliseren wij de ondergrond voor een vlak resultaat. Wilt u een trap in de aanbouw of wellicht een duurzaam kunststof plafond? Wij voeren het graag voor u uit. Wij denken zelfs met u mee over de buitenkant van uw aanbouw en kunnen die bijvoorbeeld verfraaien met kunststof gevelbekleding van het gerenommeerde merk Keralit. Kireva Klus- en Verbouwbedrijf ontzorgt u van begin tot eind en is uw vaste aanspreekpunt voor het realiseren van uw aanbouw, ook wanneer er toeleverende bedrijven bij betrokken zijn. Wij bouwen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Aanbouw


Offerte
Akkoord

Aan de slag!
Geklaard