Lees referenties over Kireva

Vakman

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf heeft een lekkage aan onze schoorsteen verholpen die was ontstaan door stormschade. Freddie Kloppenburg spoorde tegelijkertijd een lekkageprobleem op, dat diverse deskundigen nog niet hadden kunnen vinden.

Verder heeft hij andere werkzaamheden verricht, zoals in onze tuin, waar hij een schutting en een hardhouten terras heeft geplaatst. In ons bedrijfspand heeft Freddie gezorgd voor een verlaagd plafond, waarbij hij tevens de werkzaamheden van de onderaannemer coördineerde. Freddie Kloppenburg is een uitstekende vakman. Hij is zorgvuldig en nauwkeurig en daarom bevelen wij hem graag bij anderen aan.

Familie Heestermans

Praktisch

Kireva zorgt dat de inloop in huis minimaal is. Verder is de communicatie over prijzen en afspraken altijd goed en snel en voert het klusbedrijf uit wat het belooft te doen.

Wat zijn wij blij met de mannen van Kireva Klus- en Verbouwbedrijf! Allereerst werken ze netjes en zorgen ze ervoor dat de inloop in je huis en andere ruimtes minimaal is. Ze zijn prettig in de omgang en de communicatie over prijzen en afspraken loopt altijd goed en snel. Ook voeren ze uit wat ze beloven te doen. Fijn, zo’n klusbedrijf dat goed meedenkt! Ze bieden kundig advies en praktische oplossingen. Wij hopen nog lang gebruik te maken van de expertise van Kireva!

Fam. Tesselaar & Tesselaar Alstroemeria

Netjes

‘Kireva Klus- en Verbouwbedrijf denkt mee, werkt snel en netjes. Wat we ook fijn vonden, was dat Freddie na afloop van het werk alles netjes opruimde en schoonmaakte.’

Wij zijn erg tevreden over Kireva Klus- en Verbouwbedrijf. Freddie Kloppenburg heeft onze zolder verbouwd, een vliering geplaatst en drie kamers gemaakt. Hij heeft uitstekend werk geleverd. Freddie is zorgvuldig, denkt goed mee en werkt zowel snel als netjes. Wat we ook fijn vonden, was dat Freddie na afloop van het werk alles netjes opruimde en schoonmaakte. Kortom, wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Maarten en Cobie Trimp

'Kireva Klus- en Verbouwbedrijf denkt mee,

werkt snel en netjes'

Luisteren

‘Freddie Kloppenburg van Kireva Klus- en Verbouwbedrijf luistert écht goed naar de wensen en communiceert prettig. Bovendien werkt hij alsof hij in zijn eigen huis bezig is’

Sinds een paar jaar roepen wij de hulp in van Freddie Kloppenburg van Kireva Klus- en Verbouwbedrijf als wij een klus zelf niet zien zitten. Het begon met een kleine opdracht – het monteren van een extra scharnier in onze voordeur – en dat was een fijne kennismaking. Toen er, vier dagen na de geboorte van onze dochter, water uit het keukenplafond liep, was Freddie er binnen enkele minuten om het grootste probleem op te lossen. Dat scheelde veel kraamtranen. Topservice!

Een poosje later was Freddie er dagelijks, want een nieuwe badkamer bleek noodzakelijk. Veel gedoe natuurlijk, maar wat waren we blij met Kireva. Freddie doet ‘gewoon’ zijn werk, maar weet ook precies welke beslissingen hij even moet afstemmen of zelfs moet bijsturen. En hij is zo betrouwbaar, dat we zonder problemen een huissleutel bij hem achterlieten.

Met baby nummer twee werd het huis te klein en een verhuizing volgde. In de nieuwe woning moest veel gebeuren. Weer een nieuwe badkamer, nieuw toilet, een kast als wand, vloerverwarming aanleggen, radiatoren verwijderen… totale chaos.


We hebben niet eens een andere offerte opgevraagd of aan een ander bedrijf gedacht. Wij hadden Kireva nodig en opnieuw was dat de juiste keus.

Wat Kireva anders maakt? Freddie luistert écht goed naar de wensen en communiceert prettig. Daarnaast werkt hij alsof hij in zijn eigen huis bezig is. Het moet precies, het moet mooi – dus denkt hij mee als het anders kan of moet - én het moet netjes worden achtergelaten. Bovendien vinden wij hem een superfijne vent. Voor ons geen (grote) klus zonder Kireva!

Familie Van den Berg

Monopoliepositie

‘Voor al onze klussen schakelen wij Freddie Kloppenburg van Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord in. Bij ons komt niemand anders meer binnen’

Al jaren kennen wij Freddie Kloppenburg van Kireva Klus- en Verbouwbedrijf en er is niemand die wij meer vertrouwen dan hij. Zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid, inzicht, meedenken en vooral ‘de puntjes op de i zetten’, zijn eigenschappen die wij in deze vakman waarderen. Voor al onze klussen schakelen wij Kireva in. Bij ons komt niemand anders meer binnen.

Familie Hakvoort

Extraatje

‘Het gaat Kireva Klus- en Verbouwbedrijf niet om meters maken, maar om kwaliteit. Freddie Kloppenburg geeft advies en pakt ongevraagd ook nog wat extra karweitjes mee’

Met de grootste zorgvuldigheid gaat Freddie Kloppenburg te werk. Het gaat hem niet om meters maken, maar om kwaliteit en een tevreden klant. Wij hebben ervaren dat Freddie verder kijkt dan zijn neus lang is. Hij geeft advies en pakt ongevraagd ook nog wat extra karweitjes mee. Wij zijn supertevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!

Jolanda Wicherson