Welke klus kan Kireva
voor u doen?


Welke klus kan Kireva voor u doen?

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord is allround inzetbaar. Of u nu een zakelijke of een particuliere opdrachtgever bent, wij kunnen vrijwel elke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u uw zolder aftimmeren met praktische knieschotten of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bel Kireva en wij doen dit vakkundig en goed. Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan maken wij graag een aanbouw voor u. En is uw woning, bijkeuken of schuur aan een verbouwing toe? Ook daar draait Kireva Klus- en Verbouwbedrijf haar hand niet voor om.


Uw verbouw door Kireva

Welke plannen heeft u om meer uit uw woning of zakelijke pand te halen? Wilt u een nieuwe badkamer, een dakkapel of is het verplaatsen van een wand de perfecte oplossing voor uw woon- of werkwens? Kireva Klus- en Verbouwbedrijf leidt uw verbouwing in goede banen. Met isolatie van Isover kunt u bijvoorbeeld het comfort van uw wand, vloer of dak flink vergroten. Kan de gevel van uw pand wel een opfrisbeurt gebruiken, denk dan eens aan kunststof gevelbekleding van het merk Keralit. Verder kunt u meer licht creëren op uw zolder of slaapkamer door het plaatsen van een Velux dakraam. Of sla twee vliegen in een klap en laat Kireva een dakkapel maken voor meer licht én ruimte.

Verbouwing van A tot Z

  • Van wandje verplaatsen tot complete aanbouw
  • Isolatie van wanden, vloer en dak (Isover)
  • Badkamer of toilet renoveren en sanitair plaatsen
  • Gevelrenovatie: boeidelen vervangen, schrootjes of gevelbekleding plaatsen
  • Dakkapel of Velux dakraam plaatsen
  • Vloer egaliseren
  • Nieuwe kozijnen en deuren maken en afhangen
  • Kunststof vensterbanken plaatsen (www.heering.eu)
  • Badkamer verbouwen en sanitair plaatsen

Talent voor verbouwen
Mogelijk krijgt u het bij het woord verbouwing al Spaans benauwd. Wij snappen dat een verbouwing een flinke impact kan hebben. Gelukkig doet Kireva Klus- en Verbouwbedrijf er alles aan om het voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij ontzorgen u door alle communicatie met eventuele toeleverende bedrijven op ons te nemen. Bovendien werken wij zoveel mogelijk schoon. Wij plakken delen af, stofzuigen regelmatig tijdens onze werkzaamheden en laten de werkplek aan het einde van de dag opgeruimd achter. Zo kunt u gewoon doorgaan met de dingen waar u mee bezig wilt zijn, zonder dat u zich druk hoeft te maken over gemaakte afspraken en het opruimen van de bouwruimte.

Verbouw


Offerte
Akkoord

Aan de slag!
Geklaard