Welke klus kan Kireva
voor u doen?


Welke klus kan Kireva voor u doen?

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord is allround inzetbaar. Of u nu een zakelijke of een particuliere opdrachtgever bent, wij kunnen vrijwel elke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u uw zolder aftimmeren met praktische knieschotten of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bel Kireva en wij doen dit vakkundig en goed. Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan maken wij graag een aanbouw voor u. En is uw woning, bijkeuken of schuur aan een verbouwing toe? Ook daar draait Kireva Klus- en Verbouwbedrijf haar hand niet voor om.


Timmerwerk door Kireva

Er vallen veel klussen onder de noemer timmerwerk. U kunt bijvoorbeeld denken aan het maken van kozijnen voor uw ramen of deuren. Ook kan Kireva Klus- en Verbouwbedrijf de boeidelen van uw woning vervangen. In de volksmond worden boeidelen ook vaak ‘latjes’ genoemd. Wij denken bij latjes ook aan houten of kunststof schroten, bijvoorbeeld voor een wand, plafond of deel van een muur.

Wilt u meer voordeel halen uit schuine wanden op uw zolder of slaapkamer, dan zijn knieschotten een mooie oplossing. Hiermee creëert u extra bergruimte en krijgt de kamer een opgeruimde uitstraling.

Timmerwerk in het kort:

  • Kozijnen voor ramen en deuren
  • Vervangen of plaatsen van boeidelen, schrootjes en andere wandbedekking
  • Timmeren van knieschotten onder een schuin dak
  • Binnen- en buitendeuren maken en afhangen
  • Vlizo- of vaste trap realiseren en plaatsen
  • Tuinhuisjes, schuren, overkapping, veranda bouwen
  • Schutting bouwen of plaatsen
  • Houten of kunststoffen gevelbekleding aanbrengen
  • Timmerwerk in uw tuin

In uw tuin kan Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord ook veel timmerwerk voor u verzorgen. Met een degelijk gebouwd tuinhuis of schuurtje geniet u nog meer van het buitenleven. Of wat dacht u van een veranda of overkapping waardoor u zelfs bij een buitje buiten kunt blijven zitten. Voor het realiseren van een schutting kunt u ons ook gerust bellen. Wij plaatsen deze graag voor u. Dit geldt ook voor houten of kunststof gevelbekleding waardoor uw woning, bijkeuken of schuur er weer fris uitziet en jaren mee kan.

TimmerwerkOfferte
Akkoord

Aan de slag!
Geklaard