Welke klus kan Kireva
voor u doen?


Welke klus kan Kireva voor u doen?

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord is allround inzetbaar. Of u nu een zakelijke of een particuliere opdrachtgever bent, wij kunnen vrijwel elke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u uw zolder aftimmeren met praktische knieschotten of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bel Kireva en wij doen dit vakkundig en goed. Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan maken wij graag een aanbouw voor u. En is uw woning, bijkeuken of schuur aan een verbouwing toe? Ook daar draait Kireva Klus- en Verbouwbedrijf haar hand niet voor om.


Uw sanitair door Kireva

Met Kireva Klus- en Verbouwbedrijf wordt uw badkamer of toilet weer als nieuw. Een wand verplaatsen, leidingen verleggen, tegels zetten, stucwerk en sanitair plaatsen: wij doen het met plezier voor u. Kireva ontzorgt u vanaf het eerste gesprek tot na de oplevering. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor u en zijn de schakel tussen eventuele toeleverende bedrijven en u. Daarmee voorkomen we dat u met verschillende partijen afspraken moet maken, want dat doen wij voor u.

Uw badkamer en toilet als nieuw:

  • Verbouwingen en renovaties, zoals een wand verplaatsen of de ruimte vergroten
  • Leidingwerk verleggen
  • Stuken, schilderen en spackwerk
  • Tegelwerk maakt uw badkamer of toilet √°f
  • Plaatsen van badkamermeubel, bad, toilet of ander sanitair

Schoon werken
Een badkamer of toilet heeft vaak een centrale plek in uw woning. Een renovatie kan dan een behoorlijke impact hebben. Voor u is het goed om te weten dat Kireva Klus- en Verbouwbedrijf de overlast voor u zoveel mogelijk probeert te beperken. Vooraf plakken wij delen af en tussentijds stofzuigen wij de badkamer of het toilet en de directe omgeving. Aan het eind van elke werkdag laten wij alles opgeruimd achter. Wij werken toe naar een prachtig eindresultaat en doen ons best om de weg daar naartoe zo schoon mogelijk te laten verlopen.

Sanitiar


Offerte
Akkoord

Aan de slag!
Geklaard