Welke klus kan Kireva
voor u doen?


Welke klus kan Kireva voor u doen?

Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord is allround inzetbaar. Of u nu een zakelijke of een particuliere opdrachtgever bent, wij kunnen vrijwel elke klus of verbouwing voor u uitvoeren. Bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer of toilet? Wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u uw zolder aftimmeren met praktische knieschotten of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bel Kireva en wij doen dit vakkundig en goed. Heeft u behoefte aan extra ruimte, dan maken wij graag een aanbouw voor u. En is uw woning, bijkeuken of schuur aan een verbouwing toe? Ook daar draait Kireva Klus- en Verbouwbedrijf haar hand niet voor om.


Uw sanitair door Kireva

Met Kireva Klus- en Verbouwbedrijf wordt uw badkamer of toilet weer als nieuw. Een wand verplaatsen, leidingen verleggen, tegels zetten, stucwerk en sanitair plaatsen: wij doen het met plezier voor u.

Lees meer

Timmerwerk door Kireva

Er vallen veel klussen onder de noemer timmerwerk. U kunt bijvoorbeeld denken aan het maken van kozijnen voor uw ramen of deuren. Ook kan Kireva Klus- en Verbouwbedrijf de boeidelen van uw woning vervangen.

Lees meer

Uw aanbouw door Kireva

Zit u verlegen om extra ruimte, bijvoorbeeld een bijkeuken, uitbouw, kantoor of slaapkamer? Soms is het verplaatsen van een wand genoeg om extra ruimte te creƫren en soms is er meer nodig. Kireva Klus- en Verbouwbedrijf denkt graag met u mee en realiseert uw ruimtewens.

Lees meer

Uw verbouw door Kireva

Welke plannen heeft u om meer uit uw woning of zakelijke pand te halen? Wilt u een nieuwe badkamer, een dakkapel of is het verplaatsen van een wand de perfecte oplossing voor uw woon- of werkwens? Kireva Klus- en Verbouwbedrijf leidt uw verbouwing in goede banen.

Lees meer


Offerte
Akkoord

Aan de slag!
Geklaard