Bekijk hier onze portfolio

Uw sanitair door Kireva

Waarschuwing: na het zien van deze foto’s krijgt u spontaan zin in het renoveren van uw badkamer of toilet. Sla deze map in onze portfolio dus over. Is het al te laat? Neem dan contact op met Kireva Klus- en Verbouwbedrijf om uw sanitairwensen te realiseren.

Uw timmerwerk door Kireva

Een greep uit het timmerwerk dat Kireva Klus- en Verbouwbedrijf heeft gerealiseerd: nieuwe kozijnen en deuren, degelijk gebouwde tuinhuisjes en schuren, een veranda om het hele jaar beschut buiten te kunnen zitten, een stevige schutting. Wat is uw timmerwens?

Uw aanbouw door Kireva

Bekijk in ons portfolio welke aanbouwen Kireva Klus- en Verbouwbedrijf uit Emmeloord voor andere opdrachtgevers heeft gerealiseerd. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw zakelijke of particuliere aanbouw of vraag een offerte aan.

Uw verbouw door Kireva

Doe inspiratie op in ons fotoalbum met verbouwingen. Heeft u plannen voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand? Kireva Klus- en Verbouwbedrijf realiseert uw verbouwwens graag voor u. Neem gerust contact op voor meer informatie.